Alla inlägg den 16 september 2014

Av F. - 16 september 2014 16:11

Hejsan!

Jag trodde vi röstade på vänster-sidan för att slippa högern? Men tydligen så vill Stefan Löfven samarbeta med FP och C... Vissa rubriker säger att det var planerat, att Löfven vet vad han gör, men jag tycker ändå att det är sjukt.

Jonas Sjöstedt, partiledare för Vänsterpartiet, skulle passa in där istället med Stefan. Han är en otroligt bra talare och har en kämparglöd för att förbättra Sverige. Men, om Löfven har en taktik, som funkar, så säger jag inte emot. Men säger som Jonas Sjöstedt, "Jag tycker Stefan Löfven har gjort ett stort misstag". 

Jag håller med!! Vad f*n? Han kunde samarbetat med Miljöpartiet, Vänsterpartiet, och han var ju som sagt tvungen att ta in ett parti från andra blocket då... Jag må inte gilla några utav de partierna, men isåfall tycker jag att han skulle valt att istället för FP, bara ta C, och istället för FP ta in något annat parti, inte fiaskon. Men jag förstår ändå.

Just nu orkar jag knappast tänka på det, det är så mycket att ta in. Men har ni något att säga om detta, kommentera gärna! Vill gärna höra vad ni tänker om detta... Får inte så många kommentarer, så det skulle uppskattas!

 

//E.F.

 

 

Avslutar med en lite komisk bild   

Ovido - Quiz & Flashcards