Alla inlägg den 25 september 2014

Av F. - 25 september 2014 21:04

Hej! Ursäkta för att jag inte bloggat någonting, idag var jag hos läkaren angående en hemsk värk i magen, som inte vill försvinna. Stress? Nja, har haft magatarr så det måste vara något annat... Men som sagt har jag haft så ont så har inte kunnat uppdatera. Tog blodprov och ska ta ett till prov, får se om det visar något!

Men nu idag ska jag i alla fall uppdatera om en sak som jag tröttnat på hemskt mycket. Ja, men det har inte heller med politik att göra, men ibland tröttnar även jag på politik, även fast jag älskar det och vill jobba med politik i riksdagen inom snar framtid. (Där har man redan sin dröm i sin famn, så ja... Ni förstår nog).

Okej.. Men till det jag vill prata om. Vart tar halva mänskligheten vägen? Förlåt, jag tror att det finns jätte många bra människor där ute, vet att det finns det, men ibland så får jag verkligen nog. 

De visaste ser världen hur den är, de ser sanningen, och det är också därför många intelligenta någon gång har känt någon slags depression. De är alltid de riktigt smarta, talangfulla osv, som tvekar på sig själva. Medans de riktigt "dumma" är dem som känner att de har de bästa självförtroende. Det är jag trött på. Och det verkar som att vissa, inte alla, tycker att om man är smart så är man en nörd. 

Okej, vi vet redan att ni inte är lika smarta som många andra, men ni behöver inte tjata över det. Dah?

Och så fort man visar upp en realistisk bild om verkligheten så väljer många människor att helt rygga bort eller blunda. Men ååååh!

 

Om ni vet att någon skada, vad som helst, finns där, varför blundar ni blint när ni egentligen vet vad som försiggår? T.ex globala uppvärmningen. Okej, vissa kanske tror att det är en myt eller någonting som inte är dödsallvarigt, men jag är inte den som helst vill att jorden går under om cirka 100 år. Jag vill att framtida folk också ska kunna leva utan att påverkas av våran uttnyttjan av jorden.

För det är så framtiden ser ut. Jag är så ledsen för detta arga inlägg, och det kanske låter som om jag typ käkat något piller som får mig att bli arg, men jag är verkligen less på vissa människor, på vissa stereotyper, på hur de är de goda människorna som får ta skiten.


Näe, nu ska jag sluta skriva innan jag eldar upp datorn eller något. (Lovar, det kommer inte hända.)   


//E.F. 


(Kommentera gärna era åsikter, och säg gärna vad ni tänker om detta). 

 

Ovido - Quiz & Flashcards